Jongeren halen 6013 euro op voor speeltoestellen

 

vorige week hebben kinderen en jongeren die in behandeling zijn bij de kliniek van Herlaarhof geld in gezameld voor speeltoestellen bij de nieuwe kliniek.

 

Deze actie bestond uit twee activiteiten. Ze organiseerden een diner, waar niemand minder dan de burgemeester van Vught bij aanwezig was, ook een wijkagent en andere ondernemers uit de regio en natuurlijk de ouders van de jongeren. De reacties van zowel de gasten als de jongeren waren zeer positief! Naast de donaties die gasten deden, hebben plaatselijke ondernemers het diner mogelijk gemaakt!

Daarnaast werd er een sponsorloop en –stilzit georganiseerd, waarvoor kinderen en jongeren sponsorkaarten verkochten. Na het startschot liepen zij minimaal 5 rondes rondom het voetbalveld, sommige jongeren renden zelfs 21 rondes! Het stilzitten was ook moeilijk, maar na 5 keer 5 minuten stilzitten en stil zijn, hadden zij de centen dubbel en dwars verdiend.

 

Opbrengst sponsorloop/stilzitten € 528,00

Opbrengst diner € 2435,00

Schenking Cliëntenorganisatie RvA-groep € 50,00

Bijdrage Rabobank € 1000,00

Bijdrage Burgemeester namens gemeente Vught: € 2000,00

 

TOTAAL: € 6013,00 opgehaald door onze jongeren! Daar zijn we erg trots op.

Voor het verloop van de sponsoractie van de jongeren kun je kijken op de Facebookpagina Zet de Jeugd niet buiten spel, maar laat ze buiten spelen!

 

Daarnaast zijn er bedragen geschonken/opgehaald door andere fondsen, instellingen en (maatschappelijke) organisaties met een totaal van € 34.000. Om het plan in zijn geheel uit te voeren is nog € 15.000,- nodig.

 

Fonds NutsOhra

Gubbels grondwerken te Helvoirt

Lions Club Les Lunettes uit Vught

De Ruwenberg te Sint Michielsgestel

Heijmans

MTD landschapsarchitecten

EGM architecten

 

We willen iedereen bedanken voor dit mooie resultaat !

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel