Kids Herlaarhof tonen baktalent!

Kids van Herlaarhof vielen gisteren verdiend in de prijzen bij de bakwedstrijd 'Heel Reinier Bakt'. Bijna 20 teams en groepen van Herlaarhof en Reinier van Arkel gingen met elkaar de strijd aan om de lekkerste zoete lekkernij van Reinier te maken. De lekkernijen werden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit onder andere patissier Arthur de Rouw.

Herlaarhof was goed vertegenwoordigd bij de bakwedstrijd met inzendingen van o.a. jeugdhulpverlening, Boxtelseweg 34 en Boxtelseweg 44. De snoeptaart van de kinderen van Boxtelseweg 34 ging er met de eerste prijs vandoor. Boxtelseweg 44 behaalde met een koekjeslandschap de originaliteitsprijs.

Heel Reinier Bakt werd georganiseerd in het kader van het 575 jarig bestaan van Reinier van Arkel. Dat vieren we met vele grote en kleine activiteiten gedurende dit jubileumjaar. In mei volgen het Lentefeest, burendag Hostel en de estafetteloop Reinier Run. In juni een kunst- en kitschveiling en straatbarbecues. Volg het programma op www.reiniervanarkel.nl/575jaar.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel