Klimmen, schommelen en klauteren bij Herlaarhof Vught

VUGHT - Het was woensdag een gedenkwaardige dag voor cliƫnten en personeel van Herlaarhof in Vught. Het expertisecenrum voor kinder- en jeugdpsychiaterie, op het terrein van zorgpark Voorburg, opende toen namelijk het nieuwe speelterrein.

Het terrein, op de plek waar vroeger een dierenparkje was gevestigd bestaat uit verschillende speeltoestellen waarop veilig geklommen, geklauterd en geschommeld kan worden. Ook is er een kabelbaan, skelters en steppen voor de kinderen van Herlaarhof. Het speelterrein kwam ondermeer tot stand via sponsoring en donaties in natura."De toestellen zijn voornamelijk gemaakt van duurzaam robiniahout", liet projectleider Henk Visser tijdens de rondleiding aan de gasten, waaronder wethouder Saskia Heijboer, weten "Daarnaast is ook oud materiaal uit de Efteling gebruikt."

Dansshow
Het speelterrein is de afgelopen weken al volop gebruikt door de kinderen van Herlaarhof. Vol trots lieten ze het aan de gasten zien tijdens de officiƫle opening. Voorafgaand aan de opening was er voor de kinderen en het personeel van Herlaarhof en de gasten nog een spectaculaire en swingende dansshow van een Braziliaanse dansgroep, die tijdelijk logeert op het Vughtse zorgpark. Een show die bijzonder werd gewaardeerd door de bezoekers van activiteitencentrum De Stenen Hut.

Bron: Brabants Dagblad

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel