Moet ik een mondkapje dragen bij Herlaarhof?

Na aanleiding van de uitwerking van het landelijke advies van het kabinet vrijdag jl. adviseert Reinier van Arkel vanaf dinsdag 6 oktober dringend een mondkapje te dragen in de openbare ruimten. Dit advies geldt momenteel tot en met 20 oktober.

Wanneer dragen cliënten, bezoekers en medewerkers een mondkapje?
Ben je 13 jaar of ouder? Draag dan een mondkapje als:
• je loopt of staat in de openbare delen van onze gebouwen 
• je minder dan 1,5 meter afstand kunt houden van elkaar 

In de spreekkamer of op de afdeling/binnen de dagbestedingsruimte is het dragen van een mondkapje niet nodig voor cliënten (wel voor bezoek aan cliënten binnen de algemene ruimten van een afdeling of beschermde woonvorm). Ook als je zit in een openbare ruimte (bijv. wachtruimte/restaurant) is een mondkapje niet nodig, mits je de 1,5 meter in acht kunt nemen.

Je word middels posters bij de ingangen geattendeerd op het advies een mondkapje te dragen. Heb je geen mondkapje bij je, dan kun je er naar vragen bij de receptie of de plek waar je je meldt voor de behandeling. We vragen je dringend bij een volgend bezoek zelf een mondkapje mee te nemen.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 073 - 658 53 33
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel