Skelters racen over Zorgpark Voorburg tijdens skelterevent

Van Wijnen sponsort stoere skelters voor jeugd Herlaarhof

Nietsvermoedend kwamen kinderen die in behandeling zijn bij Herlaarhof, expertisecentrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie, en hun begeleiders de Theaterzaal van Ontmoetingscentrum de Stenen Hut binnen. Er zijn feestelijke hapjes door kinderen zelf gemaakt in samenwerking met team voeding. De kinderen komen samen in de Stenen Hut ‘omdat er een film over auto’s of zo gedraaid zou worden’, aldus een van de kids. Dan zwaaien ineens de grote theatergordijnen open en staan er 3  felgekleurde stoere skelters te pronken. De skelters zijn geschonken door bouwbedrijf Van Wijnen.

Van Wijnen vindt het belangrijk dat kwetsbare kinderen een plek hebben waar ze een warm welkom krijgen en waar ze dagelijks “thuis” komen en draagt hieraan graag een steentje bij. Klanten van Van Wijnen konden aangeven dat ze hun eindejaarsgeschenk niet in een traditionele vorm wilden ontvangen. De waarde van dit geschenk is vervolgens uitgedrukt in de vorm van een cadeau voor de kinderen van Herlaarhof.

Skelterestafette

De skelters zijn enthousiast ontvangen door de aanwezige kinderen. Ze wilden er meteen op rijden en dat kwam goed uit! De activiteitenbegeleiders van Herlaarhof hadden een skelterestafette uitgezet om de skelters bij hun eindbestemming, de kliniek van Herlaarhof, te krijgen. Middels lootjes uit de grabbelton werd bepaald welke kinderen de eer hadden om de eerste ritjes te maken. De andere kinderen zorgden onderweg voor de nodige aanmoediging.

Zeker is dat de skelters volop gebruikt zullen worden op het speelterrein van Herlaarhof waar naar hartenlust gecrosst kan worden.

 

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel