Evelien Goossens

Begeleider C

Bereikbaarheid

Team Polikliniek MFC-LVB, Herlaarhof
T (073)6585333
E kjp-kliniek-jhv-mfc-zorgadministratie@reiniervanarkel.nl

Werkzaamheden

Als casemanager ben ik werkzaam op de polikliniek van het Multi Functioneel Centrum. Deze polikliniek is voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en (of ernstig vermoeden van) psychiatrische problemen. Tijdens het observatie/diagnostiek- en behandeltraject zal ik het eerste aanspreekpunt zijn voor ouders en jongeren. Tijdens deze trajecten kan ik thuisobservaties, schoolobservaties, psycho-educatie, gezinsbegeleiding en kinderbegeleiding bieden. Daarnaast kan ik contacten onderhouden met andere zorgverleners, gemeenten en scholen om op die manier bij alle betrokkenen de ondersteuning en begeleiding te bieden die past bij hun behoeften.

Wat zijn je specialismen?

Sinds 2001 ben ik werkzaam bij de kinder- en jeugdpsychiatrie. Wat ik heel belangrijk vind, is het zo veel als mogelijk aan te sluiten bij het kind/ de jongeren en hun ouders. Ik kijk vanuit mogelijkheden en probeer dat ook bij de ander te stimuleren met de ondersteuning die nodig is. Nooit meer dan nodig, want de kracht komt uit jezelf en daar ga ik graag met de ander naar op zoek.

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Deze organisatie is, net als onze doelgroep, continu in beweging. Hierdoor wordt er een beroep gedaan op creativiteit en flexibiliteit, maar biedt het ook de ruimte om te vernieuwen en te kijken naar mogelijkheden.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel