Jeanne Gerrats

Systeemtherapeut

Bereikbaarheid

(073) 6585737
kjp-kliniek-jhv-mfc-zorgadministratie@reiniervanarkel.nl

Werkzaamheden

Ik werk sinds 2002 op Herlaarhof als systeemtherapeut, of met een ander woord gezinstherapeut. De laatste jaren werk ik voor de kliniekgroepen en voor de dagbehandelingsgroepen. Eerder werkte ik ook op de polikliniek voor het infant- en traumateam.
Zorgen of problemen van een kind of jongere worden beïnvloed door degenen met wie hij of zij leeft en andersom. Om goed te kunnen helpen is het belangrijk die wisselwerking samen te begrijpen. Door de naasten te betrekken bij de behandeling treedt er sneller herstel op.

Wat zijn je specialismen?

Ik voer gesprekken met kinderen, jongeren, hun ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, of wie er verder maar belangrijk is voor het kind of de jongere. Dit kunnen individuele gesprekken zijn, maar ook gesprekken in tweetallen (bijvoorbeeld met ouderparen) of met het hele gezin. Deze gesprekken dragen bij aan een beter begrip voor elkaar.

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Het werken in de kinder-en jeugdpsychiatrie spreekt me zo aan omdat elk kind en elk gezin weer anders zijn. Naast het spreken over lastige en verdrietige dingen is er ook vaak gelegenheid om samen blij te zijn, plezier te hebben en nieuwe wegen te vinden.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 073 - 658 53 33
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel