Jolanda Ruijs-Van Rossum

Ambulant begeleider B

Bereikbaarheid

Polikliniek Helmond
(0492) 349950
kjp-helmond-zorgadministratie@reiniervanarkel.nl

Werkzaamheden

Als ambulant begeleider ben ik betrokken bij de cliënten en hun systeem en help hen om mee te denken over de praktische uitvoering van opvoedtaken, omgang met de problematiek en acceptatie van de diagnose. Ook in het voortraject voer ik taken uit om meer helderheid te krijgen over de diagnostiek. Dit kan in de vorm zijn van observaties thuis of op school, geven van psycho-educatie, het ontwikkelen van beloningssystemen etc.

Wat zijn je specialismen?

Ondanks dat ik jarenlang met de jeugd in de kliniek heb gewerkt vind ik het werken met de jongere kinderen ook erg leuk. Mijn specialisatie ligt op het gebied van autisme, maar door het werken op de polikliniek krijg ik te maken met verschillende problematieken en ben ik uitgegroeid tot een echte all-rounder. Naast mijn taken als ambulant begeleider werk ik ook nog als cognitief gedragstherapeutisch werker binnen de polikliniek.

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Dit alles maakt dat het werken bij Reinier van Arkel afwisselend, dynamisch en uitdagend is en ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga om met de kinderen en hun systeem aan de slag ga.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel