Joris Naus

Begeleider B

Bereikbaarheid

KJP Herlaarhof, locatie Vught; Team IHT
KJP Herlaarhof, locatie Vught; Kliniek; Boxtelseweg 44
(073) 658 5302
kjp-kliniek-jhv-mfc-zorgadministratie@reiniervanarkel.nl

Werkzaamheden

Ik werk 8 uur in de week voor Team IHT, waarbij ik binnen multi-problem gezinnen werk aan oplossingsgerichte interventies om aan de hulpvragen te voldoen.
De andere 28 uur werk ik al 11 jaar binnen de kindergroep, waarbij we nogal eens van leeftijdscategorie hebben gewisseld. Samen met het multidisciplinair team proberen we met een opname in een zo kort mogelijk tijdsbestek, gebruik makend van het groepsdynamisch proces en alle mogelijke in te zetten interventies die tot onze beschikking staan, een kind en zijn/haar systeem te laten ontwikkelen. We richten ons op werken naar huis, indien mogelijk.

Wat zijn je specialismen?

Ik ben ambassadeur van BrainBlocks, een “tool” die gebruikt wordt binnen de communicatie met kinderen of gezinnen waarbij een vorm van autisme een rol speelt. Ik vind kinderen (<14) een geweldig uitdagende doelgroep, vanwege de grote invloed die je als hulpverlener nog hebt op de ontwikkeling.

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Reinier van Arkel en in het bijzonder Herlaarhof heeft me 11 jaar geleden een kans gegeven om mezelf binnen deze sector te ontwikkelen. Ik ervaar mijn verbondenheid in dit geval vooral met Herlaarhof, daar ik binnen mijn huidige werkzaamheden een verdere verbondenheid ook niet nodig lijk te hebben. Wellicht dat de verbondenheid op deze manier vergroot kan worden en ik contacten kan opdoen met andere collega’s binnen Reinier van Arkel.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel