Kirsten Adema

GZ-psycholoog

Bereikbaarheid

Herlaarhof Vught
(073) 658 5333

Werkzaamheden

Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en werk als behandelcoördinator binnen twee verschillende teams. Bij het team in Zaltbommel zie ik vooral cliënten tussen 4-18 jaar en hun ouders/verzorgers, die een onderzoeks- en/of behandelvraag hebben. Dat begint bij de intake, het uitzetten van een onderzoeks- of behandelplan en natuurlijk het evalueren daarvan. Hierbij worden vaak verschillende mensen uit het team of vanuit heel Herlaarhof of de Zwengel betrokken.
Bij het team poli MFC in Vught zie ik mensen met zowel een licht verstandelijke beperking als psychiatrische problematiek. De doelgroep is van 0-23 jaar en vaak zie ik naast de ouders ook de betrokken begeleiders. Ook hier is het vaak een puzzel om uit te vinden wat er aan de hand is en welk advies in de aanpak gegeven kan worden. Hiervoor werk ik dan ook samen met het multidisciplinaire team en soms natuurlijk met de kliniek van het MFC.
Voor heel Herlaarhof geef ik therapie aan kinderen, bijvoorbeeld bij angsten, tics, nare ervaringen, depressie etc.

Wat zijn je specialismen?

Mijn specialismen zijn naast de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, Interpersoonlijke Psychotherapie (IPT), EMDR/traumabehandeling.

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Ik werk al een hele tijd bij Herlaarhof, omdat het werk altijd afwisselend en divers blijft. De doelgroepen zijn verschillend, de problemen en hun oplossingen ook. Daarnaast is het samenwerken met verschillende collega’s die veel kennis en kunde in huis hebben ook zeer interessant.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel