Linda Willems

Jeugdarts psychiatrie

Bereikbaarheid

Herlaarhof, poli- en dagkliniek Helmond
(0492) 349 950
kjp-helmond-zorgadministratie@reiniervanarkel.nl

Werkzaamheden

Ik werk bijna zeven jaar bij Herlaarhof als jeugdarts op de polikliniek in Helmond. Ik doe medicatie-instellingen en -controles, lichamelijk onderzoek en geef consultaties op Medisch Kinderdagverblijf de Mikkel, aan jeugdartsen JGZ en aan huisartsen. Daarnaast zit ik in het kernteam van Vroeghulp.
Ik werk ook als jeugdarts op de dagbehandeling in Helmond. Daar denk ik als arts mee in het multidisciplinaire team als het gaat over diagnostiek en behandeling van de kinderen die naar de dagbehandeling komen.

Wat zijn je specialismen?

Als jeugdarts heb ik een ontzettend leuke functie binnen Herlaarhof! Ik begeleid de medicatietrajecten van kinderen op de (medicatie)poli, waardoor ik vaak wat langduriger contact heb met de kinderen en hun gezin. Het is erg prettig werken in een multidisciplinair team. Bij de dagbehandeling is de samenwerking met zowel collega’s als met ouders en kind nog intenser en dat maakt het interessant. Ik leer nog iedere dag!

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Herlaarhof biedt mij de kans om als jeugdarts binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie te werken en dat is vrij uniek in de regio.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 0900-2020700
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel