Michelle Godschalk

GZ-psycholoog / orthopedagoog

Bereikbaarheid

Polikliniek kinder- en jeugdpsychiatrie Herlaarhof
Specialistisch Traumateam C, infants (Infant Mental Health)
(073) 658 5333 (Zorgadministratie, team C)
kjp-poli-teamc-zorgadministratie@reiniervanarkel.nl

Werkzaamheden

Ik ben werkzaam als GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist/diagnostiek en EMDR-therapeut in het Traumateam en Infant-team van de polikliniek van Herlaarhof. Daarvoor werkte ik in het team dat zich vooral bezighoudt met diagnostiek en behandeling van kinderen (en hun ouders) met autisme, AD(H)D, ticstoornis, angststoornis, stemmingsproblemen, emotionele problematiek.

Wat zijn je specialismen?

Ik breng ruime ervaring mee op gebied van diagnostiek en behandeling t.a.v. diverse problematieken. Ik heb tevens ervaring met coaching en supervisie. Mijn hart ligt bij psychotherapeutische behandelingen.
Ik vind transparantie en verbinding belangrijk; voor het begrijpen van de zorgen van ouders en de (hulp)vragen van kinderen is het allereerst nodig om een basis van vertrouwen in contact te creëren. Ik werk met betrokkenheid, met humor, ben steunend en waar nodig confronterend, en ik probeer cliënten creatief vanuit hun competenties/mogelijkheden te benaderen.

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Ik werk met veel plezier binnen het traumateam waar veel expertise aanwezig is en waar ik met fijne collega’s samenwerk.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel