Rachel Tegels

Psycholoog / psychotherapeut

Bereikbaarheid

Polikliniek team A
(073) 658 5333
secr-kpovught-teama@reiniervanarkel.nl

Werkzaamheden

Ik werk als psychotherapeut en EMDR practitioner samen met kinderen, jongeren en hun ouders in individuele of gezinsgesprekken. Ook geef ik de Emotie Regulatie Training voor jongeren.

Wat zijn je specialismen?

De cliënten van Herlaarhof zijn nog jong. Ze zitten midden in hun groei en ontwikkeling op alle vlakken van hun leven. Dat vind ik erg boeiend. Werken met jeugd betekent werken met kinderen en jongeren die meestal niet zelf bedacht hebben om hulp te vragen. Zeker voor jongeren ligt het niet voor de hand om raad aan een vreemde volwassene te vragen. Het is dan extra speciaal om toch toegang te mogen krijgen tot iemands leven. Wat ik daarbij belangrijk vind is om samen met de cliënt uit te vinden wat de beste aanpak voor zijn of haar behandeling is. Omdat ik weet dat iedereen talenten en sterke kanten heeft, kunnen we die gebruiken om van elkaar dingen te leren en te ontdekken wat de cliënt nodig heeft. Deze zoektocht met kinderen en jongeren en hun ouders is voor mij DE uitdaging van mijn werk!

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Werken in een grote organisatie als Herlaarhof betekent de mogelijkheid om samen te werken in een team met collega’s met verschillende achtergronden en specialisaties. Hierdoor kunnen we van elkaars kwaliteiten profiteren om zo te komen tot maatwerk voor onze cliënten.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 0900-2020700
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel