Renske Roes

Jeugdarts

Bereikbaarheid

Herlaarhof polikliniek Oss en polikliniek Waalwijk
(0412) 653 453 (Oss)
infopolikliniekoss@reiniervanarkel.nl

Werkzaamheden

Op de polikliniek in Oss werk ik als jeugdarts in een multidisciplinair team. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit medische onderzoeken en medicatiebegeleiding. Daarnaast vervul ik een consultatieve functie voor huisartsen en andere collega-hulpverleners en neem deel aan een ADHD-samenwerkingsverband.
Op de poliklinieken Oss en Waalwijk werk ik sinds 2017 ook als cognitieve gedragstherapeut in opleiding. In cognitieve gedragstherapie worden het gedrag en de gedachten die problemen in stand houden samen met kinderen en ouders besproken en behandeld.

Wat zijn je specialismen?

Het werken met kinderen boeit mij, hun spontaniteit en puurheid maar ook hun kwetsbaarheid. Kinderen die vastlopen in hun ontwikkeling helpen en hierin ouders/verzorgers en anderen in hun omgeving meenemen, geeft mij veel voldoening.
Samenwerken met collega’s binnen en buiten mijn organisatie is hierbij van essentieel belang.

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Werken in de specialistische ggz bij een instelling waar multidisciplinaire behandeling het uitgangspunt is, is uitdagend en past bij mij als persoon.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 073 - 658 53 33
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel