Sonja Huigen

GZ-psycholoog

Bereikbaarheid

(073) 658 5348 (secretariaat team C)
kjp-poli-teamc-zorgadministratie@reiniervanarkel.nl

Werkzaamheden

Ik werk als behandelcoördinator en EMDR-therapeut in het Traumateam van Herlaarhof in Vught. Het Traumateam is een top referent traumacentrum (TRTC) dat gespecialiseerd is in de behandeling van vroegkinderlijk, chronisch getraumatiseerde kinderen en hun systemen.
Ik coördineer poliklinische behandeltrajecten, daarnaast bestaan mijn taken uit behandeling en diagnostiek bij kinderen en jongeren van 0-18 jaar met psychiatrische en/of psychosociale problematiek.

Wat zijn je specialismen?

Mijn specialisme is trauma en emotionele stoornissen. Het geeft veel voldoening om in de behandeling bij deze dynamische doelgroep te kunnen bijdragen aan het stimuleren van hun (veelal gestagneerde) ontwikkeling.

Waarom werk je bij Herlaarhof?

Ik werk sinds 2003 bij Herlaarhof op de polikliniek en ben werkzaam geweest in verschillende teams. Ik heb hierdoor ervaring met uiteenlopende problematieken en doelgroepen, onder meer emotionele stoornissen, trauma, ADHD, Autisme Spectrum Stoornissen, leerstoornissen en infants (0-4 jaar). De diversiteit van de cliënten, en ook het werken in een multidisciplinair team met verschillende collega’s, zorgen voor een inspirerende werksetting.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 0900-2020700
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel