Ambulante begeleiding

De problemen die je hebt kunnen van invloed zijn op het hele gezin. Het is belangrijk dat jij ermee om leert gaan, maar dat geldt ook voor je ouders! Door middel van ambulante begeleiding kunnen wij jou en je ouders ondersteunen en samen op zoek gaan naar antwoorden op vragen die jullie hebben. Omdat het belangrijk is dat deze antwoorden bij jullie passen, komt er een ambulant begeleider bij je thuis om met jou en je ouders te praten en te oefenen. Voor ambulante begeleiding heb je een indicatie nodig.

Jeugdhulpverlening
Soms lukt opvoeden (tijdelijk) niet zonder ondersteuning en is er meer hulp nodig uit de directe omgeving of van professionele hulpverleners. Herlaarhof Jeugdhulpverlening biedt deze hulp:
- in de thuissituatie (ambulante gezinsbegeleiding). Lees meer over ambulante gezinsbegeleiding.
- wanneer het thuis wonen (even) niet meer lukt (verblijf). Herlaarhof Jeugdhulpverlening heeft locaties in 's-Hertogenbosch en Waalwijk. Lees meer over verblijf.

FACT Jeugdteam
Het FACT Jeugdteam bezoekt jongeren tot 23 jaar, waarvoor de stap naar professionele hulp te groot is, die de reguliere hulp niet kunnen vinden of die niet geholpen willen worden, actief op in eigen omgeving om ze te begeleiden richting de juiste hulp. In het FACT Jeugdteam werken Herlaarhof, Oosterpoort en Novadic-Kentron nauw samen. FACT Jeugdteam.pdf

Ambulant-jeugd, wie doet wat?
Overzichtsartikel aanbod van ambulante Jeugdhulp bij Herlaarhof
Reinier magazine nummer 5, zomer 2017

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 073 - 658 53 33
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel