Wachttijden

Wanneer je bij Herlaarhof wordt aangemeld doen wij ons best om zo snel mogelijk met de behandeling of onderzoek te beginnen. 
Om je inzicht te geven in de tijd die je moet wachten voordat je bij Herlaarhof in behandeling kan komen, zie je hieronder de gemiddelde wachttijden per locatie/behandelteam.
In een crisissituatie is geen sprake van wachttijden.

De aanmeldwachttijd is het aantal weken tussen de aanmelding bij Herlaarhof en het intakecontact. De behandelwachttijd is het aantal weken tussen het intakecontact en de start van de behandeling.

Let op! De wachttijden in de onderstaande tabel geven aan hoe lang kinderen gemiddeld hebben gewacht die de afgelopen 2 maanden hun eerste afspraak hebben gehad bij Herlaarhof.  Dit is een indicatie voor de wachttijd voor kinderen die zich nieuw aanmelden. Ontwikkelingen van binnen en buiten Herlaarhof kunnen de wachttijden echter beïnvloeden. Door een toename van spoed- en crisisaanmeldingen kan de wachttijd oplopen. Aan het overzicht kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De wachttijd is ook afhankelijk zijn van het verkrijgen van de beschikking van de gemeente. Meer informatie daarover is te verkrijgen bij de desbetreffende gemeente.

Aanmeldwachttijd Behandelwachttijd
Poli Vught 10 3
Fact team 19 1
Poli LVB 45 3
Trauma team 9 4
Poli Zaltbommel 8 2
Poli Oss 18 3
Poli Veldhoven 13 4
Poli Helmond 12 4

De wachttijden van Herlaarhof zijn bijgewerkt tot en met 17 juni 2019.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 073 - 658 53 33
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel