Contact voor verwijzers, wijkteams en gemeenten

Heeft u vragen over het aanbod of een aanmelding? Of wilt u graag overleggen over een mogelijke aanmelding? Dan kunt u contact opnemen met team Aanmelding en Consultatie Herlaarhof. Zij zijn tijdens kantoortijden te bereiken op nummer 073 - 658 53 33.

U kunt hier terecht voor vragen over aanmeldingen en het behandelaanbod van Herlaarhof. Vaak zijn er op meerdere tereinen zorgen over het kind, er kan bijvoorbeeld een trauma spelen, soms in combinatie met problemen in het gezin en/of op school. Het team ACH denkt mee of de casus bij ons thuis hoort of elders en geeft daar advies over. Het team heeft regelmatig contact met CJG medewerkers, leraren, praktijkondersteuners van huisartsen en kinderartsen.

Herlaarhof biedt specialistische ggz-behandelingen bij complexe psychiatrische hulpvragen van kinderen en jeugdigen.Wanneer een aanmelding bij het team ACH binnenkomt wordt beoordeelt of het een officiƫle aanmelding is van een verwijzer en of de aanmelding bij Herlaarhof thuis hoort. Vervolgens beoordeelt een arts de aanmelding op inhoud, urgentie enz. en wijst deze toe aan het juiste team.

U kunt contact opnemen met ons wanneer er sprake is van spoed of crisis.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 073 - 658 53 33
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel