Contact voor verwijzers, wijkteams en gemeenten

Team Aanmelding en Consultatie is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur te bereiken  via  (073) 658 53 33 of per mail ach@reiniervanarkel.nl.

U hoort een keuzemenu:

  • Bent u verwijzer en belt u voor een crisis of spoedsituatie, toets 1.
  • Heeft u een vraag over een beschikking, toets 2.
  • Belt u met een vraag over een nieuwe aanmelding, wilt u overleggen over een mogelijke aanmelding of heeft u een vraag over ons behandelaanbod, toets 3. deze optie kiest u ook om gebruik te maken van het consultatiespreekuur.

Consultatiespreekuur Aanmelding: Team ACH denkt met u mee!

Wilt u inhoudelijk overleggen dan wijzen wij u op het consultatiespreekuur aanmelding. 
Bereikbaar op iedere maandag, dinsdag en donderdag van 10.30 tot 12.00 uur.

Vaak zijn er op meerdere tereinen zorgen over het kind, er kan bijvoorbeeld een trauma spelen, soms in combinatie met problemen in het gezin en/of op school. Het team ACH denkt mee of de casus bij ons thuis hoort of elders en geeft daar advies over. Het team heeft regelmatig contact met CJG medewerkers, leraren, praktijkondersteuners van huisartsen en kinderartsen.

Herlaarhof biedt specialistische ggz-behandelingen bij complexe psychiatrische hulpvragen van kinderen en jeugdigen.Wanneer een aanmelding bij het team ACH binnenkomt wordt beoordeeld of het een officiële aanmelding is van een verwijzer en of de aanmelding bij Herlaarhof thuis hoort. Vervolgens beoordeelt een behandelaar de aanmelding op inhoud, urgentie enz. en wijst deze toe aan het juiste team.

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 073 - 658 53 33
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel