Groen 17Kl Groen 17Kl

GROEN

GROEN is dé plek voor positieve gezondheid en herstel. Wij bieden gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning voor jeugd en gezin.
GROEN is een voortzetting van het Herstelpunt Herlaarhof.
GROEN is er voor jeugd van 0 t/m 23 jaar en zijn netwerk.

Er is een nieuwe plek waar kinderen, jongeren (en hun ouders) terecht kunnen als zij worstelen met mentale klachten zonder dat direct specialistische ggz-hulp nodig is. Die plek heet GROEN en wordt vanuit Herlaarhof samen met de gemeente 's-Hertogenbosch, de GGD en huisartsen uit de regio georganiseerd.

Voor wie is GROEN

Ken je dat? Alles lijkt oké in je leven, maar stiekem voel je je wat down en afgesloten. Je krijgt nog net je dagelijkse dingen gedaan. Misschien heb je al zoveel hulp gehad dat je het vertrouwen verliest in betere tijden. Als deze gevoelens te intens worden of te lang aanhouden, is het moedig om hulp te zoeken. Soms is het fijn om met iemand te praten die vanuit een frisse blik met je meekijkt, zelfs als je dat al eens hebt geprobeerd zonder succes.

Bij GROEN weten we dat je niet raar bent. Soms heb je gewoon wat ondersteuning nodig om uit een moeilijke situatie te komen waar je nu in zit. We geloven in de kracht van het aanleren van nieuwe vaardigheden.

We staan klaar om jou, je naasten en andere betrokkenen te ontmoeten. We zijn benieuwd naar jullie verhaal. Samen bespreken we welke stappen je al hebt genomen of nog gaat nemen in jouw groeiproces. Het is van belang dat niet alleen jij, maar ook anderen betrokken zijn bij dit proces. Jullie situaties beïnvloeden elkaar.

ga naar de website expertisecentrum GROEN