Gesprek3 Gesprek3

Behandeling

Wanneer we een helder beeld hebben van de situatie van uw kind, bespreken we gezamenlijk aan welke doelen uw kind wil gaan werken. Hierbij kijken we ook naar welke doelen er zijn voor u als ouder of voor het gehele gezin. Deze doelen komen in het behandelplan.

Ouders

Bij Herlaarhof kijken we naar wat goed gaat en proberen we dit te versterken. We geven handvatten waarmee u en uw kind kunnen werken aan dat wat minder goed gaat. Welke behandelingen hierbij worden gekozen, hangt af van de problematiek en de doelen die uw kind heeft. We vinden het belangrijk dat er een behandeling wordt gekozen waarvan u en uw kind vinden dat deze passend is.

Dide Hoop 06 Klein

Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen leven en dat is fijn

Dide Hoop werkt bij het het expertisecentrum GROEN van Herlaarhof. Vanuit haar eigen ervaring helpt ze daar cliënten en geeft ze advies aan de organisatie. Tijdens haar pubertijd had ze haar emoties niet meer in de hand. In toenemende mate had ze last van boosheid, angst, onzekerheid en een sombere stemming tot aan het moment dat haar lichaam 'stop' zei.
Lees het verhaal

Is uw kind ouder dan 16?

Wanneer uw kind ouder is dan 16 jaar, heeft hij of zij het recht om zelfstandig keuzes te maken in het behandeltraject. U leest hier meer over op deze site.