Gesprek3 Gesprek3

Behandeling

Wanneer we een helder beeld hebben van de situatie van uw kind, bespreken we gezamenlijk aan welke doelen uw kind wil gaan werken. Hierbij kijken we ook naar welke doelen er zijn voor u als ouder of voor het gehele gezin. Deze doelen komen in het behandelplan.

Ouders

Bij Herlaarhof kijken we naar wat goed gaat en proberen we dit te versterken. We geven handvatten waarmee u en uw kind kunnen werken aan dat wat minder goed gaat. Welke behandelingen hierbij worden gekozen, hangt af van de problematiek en de doelen die uw kind heeft. We vinden het belangrijk dat er een behandeling wordt gekozen waarvan u en uw kind vinden dat deze passend is.

Niek Joosten 13

Het gaat Niek goed! Hoe anders stond zijn leven er een aantal jaren geleden nog voor.

De nu 20-jarige Niek is een enthousiaste verteller, met ogen die sprankelen en een gulle lach. Hij rondt binnenkort zijn MBO-opleiding af en heeft zicht op een vaste baan bij zijn stagebedrijf waar hij kan starten met een HBO-opleiding. Niek is een echte aanpakker; in zijn vrije tijd organiseert hij feesten en partijen, is hij hovenier én werkt hij in de horeca. Hij woont thuis bij zijn ouders en heeft al langere tijd een lieve vriendin. Hoe anders stond zijn leven er een aantal jaren geleden nog voor.
Lees het verhaal

Is uw kind ouder dan 16?

Wanneer uw kind ouder is dan 16 jaar, heeft hij of zij het recht om zelfstandig keuzes te maken in het behandeltraject. U leest hier meer over op deze site.