Recepten

U heeft een afspraak gehad met een arts/psychiater van Herlaarhof die medicijnen heeft voorgeschreven voor uw kind. Hiervoor heeft u een recept meegekregen of het recept is doorgestuurd naar uw eigen apotheek. Als het goed is, heeft u de gegevens van de apotheek aan Herlaarhof doorgegeven. De medicijnen kunt u dan bij uw apotheek ophalen.

De hoeveelheid medicijnen is voldoende voor een bepaalde periode. Na deze periode staat een volgende afspraak met u en/of uw kind gepland. Dat kan zijn op Herlaarhof omdat de arts u en/of uw kind graag wil zien, of telefonisch als dat voldoende is. Bij deze medicatie-afspraak kan ook weer een nieuw recept worden verstrekt voor de volgende periode. Dit recept wordt meegegeven of rechtstreeks naar uw apotheek gestuurd zodat de medicijnen daar kunt worden opgehaald.

Mocht er nog geen nieuwe medicatieafspraak gepland staan, neem dan alstublieft zelf alvast contact op met de afdeling planning, te bereiken op het telefoonnummer van desbetreffende locatie. Mocht er toch onverwacht een herhaalrecept nodig zijn, dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen met het nummer van de locatie waar uw kind in behandeling is. Houd er rekening mee dat het kan voorkomen dat uw arts niet altijd op die dag aanwezig is of tijd in zijn/haar agenda heeft om het recept uit te schrijven. Vraag dus tijdig de nieuwe medicatie aan. Ook dit recept wordt rechtstreeks naar uw apotheek gestuurd, zodat u de medicijnen daar kunt ophalen.

Voor adressen en telefoonnummers van onze locaties, download de folderĀ HH-omgang met recepten.pdf

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel