Recepten

Je hebt een afspraak gehad met een arts/psychiater van Herlaarhof die je medicijnen heeft voorgeschreven. Hiervoor heb je een recept meegekregen of het recept is doorgestuurd naar je eigen apotheek. Als het goed is, heb je de gegevens vande apotheek aan Herlaarhof doorgegeven. De medicijnen kun je dan bij jouw apotheek ophalen.

De hoeveelheid medicijnen is voldoende voor een bepaalde periode. Na deze periode staat een volgende afspraak met je gepland.Dat kan zijn op Herlaarhof omdat de arts je dan graag wil zien, of telefonisch omdat het voldoende is om jou of je ouders telefonisch te spreken. Bij deze medicatie-afspraak kan ook weer een nieuw recept worden verstrekt voor de volgende periode. Dit recept geven we aan je mee of we sturen het recept rechtstreeks naar de apotheek, zodat je je medicijnen daar kunt ophalen.

Mocht er nog geen nieuwe medicatieafspraak met je gepland staan, neem dan zelf nu al even contact op met de afdeling planning, te bereiken op het telefoonnummer van debetreffende locatie. Mocht er toch onverwacht een herhaalrecept nodig zijn, dan kun je op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen met het nummer van de locatie waar je in behandeling bent. Houd er rekening mee dat het kan voorkomen dat jouw arts niet altijd op die dag aanwezig is of tijd in zijn/haar agenda heeft om het recept uit te schrijven. Vraag dus tijdig de nieuwe medicatie aan. Ook dit recept wordt rechtstreeks naar jouw apotheek gestuurd, zodat je je medicijnen daar kunt ophalen.

Voor adressen en telefoonnummers van onze locaties, download de folderĀ HH-omgang met recepten.pdf

Stuur door
  1. *
*Verplichte velden
Deel op

Meer over Herlaarhof

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel