Medicijnen Medicijnen

Recepten

U hebt een afspraak gehad met een arts of psychiater van Herlaarhof die medicijnen heeft voorgeschreven voor uw kind. U hebt een recept meegekregen of het recept is doorgestuurd naar uw eigen apotheek. Als het goed is, heeft u de gegevens van de apotheek aan Herlaarhof doorgegeven. De medicijnen kunt u dan bij uw apotheek ophalen.

Ouders

De hoeveelheid medicijnen is voldoende voor een bepaalde periode. Na deze periode staat een volgende afspraak met u en/of uw kind gepland. Dat kan zijn op Herlaarhof omdat de arts u en/of uw kind graag wil zien, of telefonisch als dat voldoende is. Bij deze medicatie-afspraak kan ook weer een nieuw recept worden gegeven voor de volgende periode. Dit recept wordt meegegeven of direct naar uw apotheek gestuurd zodat u de medicijnen daar kunt ophalen.

Als er nog geen nieuwe medicatieafspraak gepland staat, neem dan alstublieft zelf alvast contact op met de afdeling planning. U kunt deze bereiken op het telefoonnummer van de behandellocatie. Als er toch onverwacht een herhaalrecept nodig mocht zijn, dan kunt u op werkdagen tussen 9 en 12 uur bellen met het nummer van de locatie waar uw kind in behandeling is. Houd er rekening mee dat het kan voorkomen dat uw arts niet altijd op die dag aanwezig is of tijd in zijn of haar agenda heeft om het recept uit te schrijven. Vraag dus tijdig de nieuwe medicatie aan. Ook dit recept wordt direct naar uw apotheek gestuurd, zodat u de medicijnen daar kunt ophalen.

Ga naar het overzicht van de locaties van Herlaarhof