Werken en leren

Herlaarhof als werkgever; vooruitstrevend en inspirerend. Herlaarhof is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie en onderdeel van Reinier van Arkel. Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO-GGZ.

Bij Herlaarhof werken ruim 300 medewerkers (zowel fulltime als parttime banen). Er zijn verschillende functies in de zorg en behandeling zoals: groepsleiders, verpleegkundigen, vaktherapeuten, (GZ-)psychologen, orthopedagogen, kinder- en jeugdpsychiaters, jeugdartsen. In de 24-uurszorg werk je in dag- avond- of nacht- bereikbaarheidsdiensten volgens een dienstrooster. In de dagbehandeling en polikliniek werk je in regelmatige diensten. Ook zijn er ondersteunende functies zoals secretaresses, receptionisten, facilitair medewerkers, beleidsmedewerkers.
Er wordt nauw samengewerkt tussen de verschillende functies. Elke medewerker brengt vanuit zijn eigen vak kennis en ervaring in. De behandeling is gericht op zowel de vraag van het kind als die van de ouders/verzorgers.

Ben je leergierig en wil je op verschillende manieren actief werken aan vernieuwing en aan je eigen groei? Herlaarhof biedt een werk- en leeromgeving waar persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd. De kwaliteit van onze zorg en behandeling wordt bepaald door de professionaliteit en enthousiasme van onze medewerkers.

Informatie over de opleidingen, stages en vacatures vind je op www.reinierwerktenleert.nl

Meer over Herlaarhof

Contact

Voor informatie over aanmelden bij Herlaarhof en het behandelaanbod is het volgende telefoonnummer beschikbaar: 073 - 658 53 33
Voor overige vragen kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Colofon
  • Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel